Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500




miss Z berceloteh
hye there.. missz dy join segmen ni dgn hrpn dpt tmbh lg follower yg skunk ni ad 60 org..

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

jom join sme2..
tkn je kat banner kat atas tu ye.. 
peace =)

7 kwan2 yg baik hati nk gtau something kat Missz Dy:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sudi join :)

missz dy said...

ur welcome.. huhu.. thankslah wat contest cam nih..
dpt gak menambah kwn2..

iehahfarihah said...

hai..
terjah blog ni jap..dari segment yg sama..
done follow awak..

follow me back erkk..

http://iehahfarihah.blogspot.com/

salam kenal..
thank..

sweetsourlife said...

done follow u. hope can follow me back. tq
http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Aina Mansor said...

dtg dr segmen yg sama + follow :D
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

kYna 'cAnGgiH' said...

balas kunjungan anda. done foolow u back :)

izaminallah said...

hai assalam..ai fr segmen yg same...sowi lmbt jenguk2..
done follow u..hope u follow me back ;)

http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html