Rahsia menghilangkan kelemumur



Rahsia menghilangkan kelemumur



hye there..
ari ni nk share cket pasal kelemumur ni.. 
biasenya mende alah ni akan buat korang jadik cam nih kan.. 


mesti x senang idop kalau gitu..
jadiknye..
ni adalah salah satu cara untk menyelesaikan masalah ni..

cara - caranya ialah : 

First sekali,
Hang p amek daun inai kat blakang umah tuh..
Klu umah kome x de pokok inai,,
P mintak kat jiran ke ap ye.. huhu
Then, tumbuk daun inai yang dah dibasuh sehingga lumat..

·        Tp ak ni mmg jenis pemalas cket so ak just gne blender my mom je.. kan senang..

Bla dah lumat or sebati,
Korang sapukan daun inai tadi kat kepala..
Then biarkan dalam 15 hingga 30 minit cam tu n bilas rambut anda..

*cara ni klu wat seminggu 2 kali pun dah boleh nampak kesannya..  hal ni coz ak sndri try benda ni n ia menjadi.. tapi kena rajin buat lah.. jgn wat skali pas tu dh tinggal.. mmg x mnjadi cam tu..

K lah.. slamat mencuba kwan2…



2 kwan2 yg baik hati nk gtau something kat Missz Dy:

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal kelemumur… sharing is caring :)- Punca Kelemumur Pada Rambut

missz dy said...

owh.. thanx ya..