sejarah di hatiku

Di sini aku ingin kongsikan serba sedikit ap yg ad dihati ini sjak bertahun lamanya..

stiap org psti ad cinta monyet kan... sme as me..


AL- FATIHAH

this is him.. org yg ak syg sgt2.. smpai skrg pun ak x prnh lpekan dia..
kite call dia Mr.Z jelah..


serba sdikit ialah kami berkenalan sejak aku berada di tingkatan 2 lg.. mula2 tu memanglah kwan dlu kn.. tp lelame tu aku dh jatuh syg plak..


ciri- ciri dia yg buat aku jatuh hati ialah:
1. dia ni sweet sgt.
2. so kind n ske membantu. x kira sesape pun, bla org perlukan dia pasti akan hulurkan bantuan.
3. dia rajin blajar.
4. nakal... memanglah nakal. tp bdak2 mestilah nakal kan.. sme je mcm i dlu..
5. peramah. dia slalu menegur org lain n tak sombong cam dak2 lain..


hurm.. i missz him a lot...
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dlm golongan org2 beriman.. amin....

1 kwan2 yg baik hati nk gtau something kat Missz Dy:

gorgy fanaa said...

alfatihah , i miss him a lot too, mmg macam ta pacaya dea dah tade. same2 jela kita doakan moga rohnya di cucuri rahmat. setiap yang hidup pasti akan pergi. kita tah bila pulak ^^